Старите 8мм кино-ленти, спомените ви на BETAMAX или VHS прехвърлете на DVD

 

JoKER STUDIO

 

Старите 8 mm ленти и вашите спомени на

BETAMAX или VHS запазете на DVD

Audio и Video на DVD
www.jokerstudio.eu

От Digital8 на DVD и обработка

Дали скъпите спомени вече са загубени?
Digital8 ленти са със живот от 10 до 15 години - после почват да губят от качествата и стават негодни! Всички записи правени преди 1997 вече са в риск - обадетет се днес за да помогнем да запазите своите спомени.

Спомените ви на DVD

Можем да прехвърлим записаното върху вашите Digital8 ленти на DVD, както и да ги запишем и в MPEG-2 или Apple Quicktime .Mov формат, готови за гледане и редактиране на вашият компютър / PC или Mac/

Особенност при Digital8 ленти е че трябва да дадете и камерата с която е правен записа!техническа особенност      

Цени 12.00лв.

Можем да комбинираме по-къси и кратки записи в/ху едно DVD и да направим MIX. С еmail можем да обсъдим това - става лесно и бързо!

digital8 (digital 8 / digital-8) video camera tape

Какво казват клиентите?!
Навреме прехвърлихме записите! Благодарим за прекрасната работарезултатът е изненнадващ и най-доволен е дядо ми. Не спира да обяснява всяка сцена. Много забавано!. Препоръчвам ви на всеки!  Методи
Още отзиви ->

Как да поръчаме прехвърляне? - от Digital8 на DVD

След като прегледате и се запознаете с предлаганите от нас audio и video услуги, вече знаете с какви ленти разполагате и сте убедени че трябва да прехвърлите своите спомени на DVD, просто изпращате своите материали /ленти, касети и пр./. Щом получим пратката и заявката, ние ви уведомяваме с e-mail  когато е изпълнена вече.  Тези 'стъпки' отпадат, ако правите заявка на място в офиса на един от адресите ни за контакт.

Ако имате въпроси, пратете ни ги на joker@box.net1.bg .

Обобщено:

Свързвате се нас, като предпочитаме  e-mail за връзка

Обаждате се на някой от нашите телефони:
02/ 9630 489 0888/ 435 182
  0897/ 058 626

Попълвате една заявка/поръчка за исканата от вас услуга, като не забравяте да дадете и своят адрес за връзка

Изпращате по куриер на адрес

София 1042,

бул "Васил Левски" 58А

или Лично носите в офиса!

Определяне лентата дали е от типа Digital8

Не се знае от кой тип лента имате? 8mm, hi8 или Digital8, защото те са твърде близки по размери и външен вид като:  95 x 62.5 x 15 mm. Ако не можете да определите кой тип е, просто опаковайте лентата отделно от другите и я пратете по някакъв начин или я донесете в офиса, ние ще определим какъв тип е тази лента и ще ви кажем с обратен емайл колко ще струва и кога ще стане.

Особенност при Digital8 ленти е че трябва да дадете и камерата с която е правен записа!                     техническа особенност                                                     

Video Прехвърляне и обработрка

Ние предлагаме редица audio и video услуги за прехвърляне, обработка и консултации. Когато търсите къде и как да може да се преобразува vhs на DVD и подходящо обработи  за последващо гледане и забавление, както и прехвърляне от  hi8 на dvd ние можем да помогнем! Прегледайте списъка в ляво на сайта за пълният списък на услугите ни и се запознайте с тях. Ще ви помогне!

Въпроси, Препоръки, Коментари?

Ако имате въпроси, предложение, препоръки или коментари, молим свържете се с нас, ние ще се съобразим с вашите забележки и препоръки и ще отговорим на въпросите ви.

Музикалната ни колекция?

Колекцията ни се обновява постоянно и има повече от 4500 заглавия с редки и неиздавани копия за музикални ценители и маниаци от Джаз, Кънтри, Поп, Класически и разнообразни Рок и R&B групи, живи концерти, руска 'блатна' музика и какво ли не!?

Вашите въпроси

Кое-как става!?

Как да се свържа с вас?

За колко време става?

На кой адрес сте?

На кой телефонен номер да се обадя?

Мога ли да поръчам на място?

Как мога да платя?

Audio въпроси

Какво оборудване ползвате за vinyl трансфер?

Използвате ли USB?

Video въпроси

Не знам какъв тип ленти имам, ще помогнете ли?

Искам да си обработвам сам своето video - как да го направя?