Старите 8мм кино-ленти, спомените ви на BETAMAX или VHS прехвърлете на DVD

 

JoKER STUDIO

 

Старите 8 mm ленти и вашите спомени на

BETAMAX или VHS запазете на DVD

Audio и Video на DVD
www.jokerstudio.eu

Aудио и Vидео прехвърляне - Колко време отнема?

По правило използваме различни куриерски и пощенски служби и от това в какъв срок се извършва доставката зависи и времетраенето на услугата прехвърляне на AV материали на DVD. Веднага след като получим пратката ви, ние ви уведомява за това по email посочен от вас, даваме ви информация за състоянието на вашите материали и срокът за който ще можем да направим прехвърлянето от тях на DVD, каква е цената и след като станат готови ви уведомяваме пак с email че пратката пътува към вас на посоченият от вас адрес.

Ако предпочитате лично да предадете своите скъпоценни спомени, то можете да го направите на адресите посочени в страницата за връзка с нас.

Audio и Video Прехвърляне и обработка и информация

Предлагаме редица audio и video услуги като прехвърляне на DVD или MPEG-2 и обработка на видеоленти, включващи различни ленти от видеокамери (8mm, hi8, digital8, minidv, vhs-c), както и audio записи от плочи LP на cd, LP на mp3, прехвърляне от Vinil-олови плочи на cd, от магнитофонни ленти на CD или mp3 или ако желаете да закачите своите видеошедьоври в INTERNET или вашето video на личният ви website ние можем да помогнем с комплексна услуга, от прихващане картината от кинолентата или видеокамерата, преобразуването й в подходящ за интернет формат, качването на сайта и пр. процедури необходими за експониране във website.

Audio услуги

Vinyl-плоча на CD / MP3
78 rpm-плоча на CD / MP3
Ролково ленти на CD / MP3
Лента от касетка на CD / MP3
MiniDisc на CD / MP3
DAT Лентина CD / MP3
Комбиниране - Отделни записи на CD / MP3

Video услуги

8mm на DVD
Betamax на DVD
Digital8 на DVD
Hi8 на DVD
MiniDV на DVD
NTSC VHS на PAL DVD
PAL на NTSC

Въпроси, Препоръки, Коментари?

Ако имате въпроси, предложение, препоръки или коментари, молим свържете се с нас, ние ще се съобразим с вашите забележки и препоръки и ще отговорим на въпросите ви.

Музикалната ни колекция?

Колекцията ни се обновява постоянно и има повече от 4500 заглавия с редки и неиздавани копия за музикални ценители и маниаци от Джаз, Кънтри, Поп, Класически и разнообразни Рок и R&B групи, живи концерти, руска 'блатна' музика и какво ли не!?

Вашите въпроси

Кое-как става!?

Как да се свържа с вас?

За колко време става?

На кой адрес сте?

На кой телефонен номер да се обадя?

Мога ли да поръчам на място?

Как мога да платя?

Audio въпроси

Какво оборудване ползвате за vinyl трансфер?

Използвате ли USB?

Video въпроси

Не знам какъв тип ленти имам, ще помогнете ли?

Искам да си обработвам сам своето video - как да го направя?